Color me rad!


Ett riktigt kul race där man sprang x antal kilometer! Vid olika ställen längs loppet kastade de färgat pulver på oss! Kan säga art mina lungor förmodligen har samma färg som min tröja hade. Men det är lugnt! Tror det är färgat majsmjöl eller något sånt.. När man sprungit i mål så samlades man vid en scen för lite mer färgkastning, musik och dans! Det regnade dessutom på oss så färgen blev helt smetig och härlig! 

När vi kom hem duschade jag hur länge som helst, har fortfarande en liten ton av olika färger på huden. Men vad gör det? Det var ju så kul!! Tröjan försökte jag inte ens tvätta, var bara och kasta ;) 

Kastar färg för fullt!
Och ja... Mitt hår är lite rosa fortfarande.. Haha. En del bilder är lite suddiga då jag hade mobilen i en liten påse. En del bilder är från Melanie också! :)


Kommentarer
Postat av: Linnéa

Är det något lopp jag ser fram emot så är det colorrun/color me rad! De skulle ju annonsera när de kommer till Sverige någon gång i Januari/febrari, men de har inte gjort det ännu... Tur att jag ska till USA! :D

Svar: Grymt ju! Det var verkligen värt varenda öre! :D
Madeleine

2014-03-30 @ 14:28:11
URL: http://neainthestates.blogg.se
Postat av: Kajsa

Så kul :DD

Svar: Galet kul verkligen!!
Madeleine

2014-03-30 @ 20:41:13
URL: http://wanderlustes.blogg.se/
Postat av: zarah

Gud vad kul!! jag vill också göra detta. Jag bor i new jersey nu och kommer antagligen springa i september! :D

Svar: Det var verkligen grymt kul! Skulle lätt göra det igen!
Madeleine

2014-03-31 @ 17:09:45
URL: http://nattstad.se/zazzzy
Postat av: Sofie

Nej men shit vad kul! :D och väldigt annorlunda, till och med jag hade nog kunnat tänka mig gjort det (jag hatar att springa)! Verkligen coolt! :)

Jag är i matchningsprocessen just nu och tycker det är så spännande och inspirerande att läsa andra Au Pair-bloggar däribland din! Kolla gärna in! :)

Svar: Haha jag hatar också att springa ;) Ska definitivt läsa! Kul att du hittade hit och lycka till!!
Madeleine

2014-04-08 @ 18:41:37
URL: http://sofiejohanna.devote.se
Postat av: Annie

Jag ska på Color Me Rad i Göteborg i Augusti och har ganska blondt hår, fick du ut all färg eller behöver man vara orolig? hehe ;)

Svar: Hej! Du behöver inte vara orolig ;) det är så värt det att gå runt med rosa hår i ett par dagar 😉 haha nej men det är inte så farligt, schamponera håret tre fyra gånger bara så försvinner det 😃
Madeleine

2014-06-11 @ 00:01:36
URL: http://anniejohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: