Snart klar

Snart är jag klar med allt som rör ansökningen! Ska bara fixa en kort film om mig själv och fylla i det sista på min sida.. Därefter ska det bara godkännas hos Au Pair care i USA, men det ska nog inte vara något problem!

Sen börjar det.. Är redan spänd! Matchningsprocessen, proceduren när jag kommer matchas med potentiella familjer runt om i USA! Can't wait!

Besiktningen

Ja, det kändes som om jag skulle åka och besiktigas i onsdags på hälsokontrollen! Svindyrt va det, 625kr för att en läkare skulle sitta och kryssa i några rutor. Men det är det värt! Var inga konstigheter, lite om sjukdomar, vilka vaccinationer man har etc.
 
Satt även kvar en stund och pratade med läkaren, han tog sig tiden att göra det! Det resulterade iallafall i att jag nu är ganska säker på att det är läkare jag vill bli! Vilket jobb.. Man kan hela tiden bli bättre och hitta nya områden att jobba med plus att forskningen hela tiden gör så stora framsteg att man aldrig kommer sluta lära sig. Kanske är det jag som en dag kommer få möjligheten att bota cancer mm. 
 
Blev ju godkänd av STS i början av veckan och då sa de att jag hade två veckor på mig att skicka in de sista papperna och även färdigställa mitt au pairroom. Måste göra en video där jag presenterar mig själv osv så att framtida familjer kan få sig en uppfattning om mig. Tur att pappa är så bra på att redigera filmer! 
 
Annars så så känns det fortfarande så overkligt det jag håller på med just nu! kommer nog inte förstå förrän jag står på Arlanda och ska säga hejdå till familjen.. Min älskade familj! 

Hälsokontroll imorgon!

Hej igen!
I fredags var jag hos polisen för att förnya mitt pass. Kändes lite smått onödigt att förnya ett pass som går ut 2016.. Menmen, det ska ju gälla i tre år framåt från och med att man åker, så nu är det gjort iaf! Annars så har jag precis blivit godkänd av sts efter min intervju! yeeey!! Dock är inte hälsokontrollen gjord än utan den ska jag göra imorgon. Känns lite som om jag ska besiktigas faktiskt!
 
Ibland undrar jag vad jag håller på med. Jag ska liksom lämna allt här hemma, ALLT, och bara dra iväg sådär ett år. Det är helt sjukt vad man egentligen kan bestämma och göra med sitt liv. Jag kan göra vad jag vill, det är bara min fantasi som sätter gränserna. Sen såklart modet, men för att vinna måste man testa! 
 
Jobbet flyter på. Är inte så länge kvar tills jag lämnar klassen jag är i nu. Kommer kännas konstigt! Men så är det.
 
Uppdaterar när det händer något spännande!