Color me rad!


Ett riktigt kul race där man sprang x antal kilometer! Vid olika ställen längs loppet kastade de färgat pulver på oss! Kan säga art mina lungor förmodligen har samma färg som min tröja hade. Men det är lugnt! Tror det är färgat majsmjöl eller något sånt.. När man sprungit i mål så samlades man vid en scen för lite mer färgkastning, musik och dans! Det regnade dessutom på oss så färgen blev helt smetig och härlig! 

När vi kom hem duschade jag hur länge som helst, har fortfarande en liten ton av olika färger på huden. Men vad gör det? Det var ju så kul!! Tröjan försökte jag inte ens tvätta, var bara och kasta ;) 

Kastar färg för fullt!
Och ja... Mitt hår är lite rosa fortfarande.. Haha. En del bilder är lite suddiga då jag hade mobilen i en liten påse. En del bilder är från Melanie också! :)

Trött!

Dags att sova här på andra sidan jorden. Men tänkte skriva några rader till er där hemma! 

Idag har det varit en bra dag. Tog med mig Cole till parken helt själv och när vi kommer fram (åker bil dit) så säger han: I'm going to tell Melanie that you found the way and i'm so proud! Haha så sjukt gulligt! Vi har även åkt sparkcykel , målat, och lekt. Sen hämtade vi upp Georgia från skolan och åkte hem! 

Nu på kvällen mötte jag upp en tjej från Spanien som är au pair här, supergullig tjej! Vi satt och snackade ett tag och gjorde upp lite planer! Väldigt kul! Imorgon ska jag möta upp två svenska tjejer för filmkväll :D 

Och nu ska ni få höra.. På lördag ska jag springa ett race?! Hur sjukt! Berättar mer om det senare.. Googla på color me rad så får ni se! 

Imorgon är min första dag snär jag ska göra allt själv, Dan ville att jag skulle testa det nu innan måndag då Melanie slutar jobba. Ska nog gå bra tror jag :) när båda är i skolan så ska jag till gymmet. Har ett inbokat möte med en tjej som jobbar där, hon ska visa mig runt så ska vi lägga upp en plan för mitt gymmande. Blir nog bra det!

Luddigt inlägg med mycket info, varsågod! Godnatt! 

Träna? Jag?

Haft en bra dag! Körde Georgia till skolan, sen drog Melanie, Cole och jag och köpte lite träningskläder. Cole va så himla söt när vi gick och handlade!
 
Han gillade min keps ;) 

Sen åkte vi med honom till biblioteket och lekte en stund. När vi hämtat upp Georgia så mötte vi upp Sarah (värdmamma) på gymmet. Jag är så stolt! Tog mig igenom 40 min av konditionsträning! Imorgon kör vi igen (tydligen ;)), men då ska Melanie visa mig det gymmet som hon egentligen går till! Tränar på Sarahs och Dans medlemskap på YMCA, asbra! 

Här är mina skor som jag provade ut igår!

Köpte mig en keps till träningen 
Träningskläderna!

Juste.. Innan träningen så kände jag mig redo för att testa på det mest amerikanska man kan tänka sig.. Peanutbutter and jelly sandwich! Supergott till min förvåning! Var tvungen att dokumentera detta steg för steg... Melanie fixade åt mig!Inte alls skeptisk vid första tuggan!!