Det är bestämt!

Hade i torsdags mitt andra samtal med match 3, den här gången via Skype, fick då prata med barnen som var HUR gulliga som helst! Direkt när jag la på så kändes det verkligen så rätt. 
 
Idag hade jag mitt tredje samtal med dem och i slutet så frågade hela familjen o kör om jag ville bli deras au pair! Kan säga att de inte behövde tjata direkt! Jag sa JA utan att tveka! 😄🎊👏
 
Den 17 mars flyttar jag till Jacksonville, Florida, för att ta hand om två underbara barn och bo i en familj som är bättre än jag någosin kunnat drömma om! Det är så overkligt, 81 dagar kvar tror jag mamma räknade ut! 
 

Länkar..

Har länkat lite andra au pairbloggar som jag läser, dock syns inte dessa under mina länkar vilket är lite irriterande! Mailade supporten som sa att de ändrat något i sitt system vilket gjorde att de inte syns. För att lösa detta så måste jag ändra design, fixar det i veckan!

Samtalet med match 3

Har precis pratat med min drömfamilj. Finns inget mer att säga än det! Ska prata på Skype med barnen på torsdag! Dom ville alltså ha mer kontakt med mig 😄 pratade med både mamman och pappan, de skojade och hade en skön syn på hela situationen! Nu håller jag bara tummarna för att det känns lika bra på torsdag ☺️ Och att de väljer mig! Vill inte hoppas på för mycket, vet inte om de pratar med andra au pairer så försöker va lite förberedd på att risken finns att de väljer någon annan. Dock låter dom väldigt positiva när vi pratar! Glad tjej här!

God jul förresten! 🎄🎅🎁