Första samtalet

Precis haft första samtalet. Var grymt nervös men det släppte snabbt. Det här var alltså match 2 som jag pratade med, ska om ett par timmar prata med match 1. Uppdaterar efter det hur det har gått och hur det känns, om jag nu kan reda ut alla tankar och känslor.. Så svårt!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Åh vad kul! Är någon av familjerna någon som du skulle kunna tänka dig bo hos? :)

Svar: Jättekul är det!! :DTror tyvärr inte det.. Fick ingen bra känsla hos någon av dem!
Hur kände du när du matcha? Va det bara sådär : den här familjen ska jag ha! Eller tvekade du? För jag vill inte känna minsta tveksamhet! Även om det är svårt att säga nej till en familj..
Madeleine

2013-12-22 @ 22:54:15
URL: http://aupairjossehannaa.blogg.se
Postat av: Johanna

Det är jättesvårt det där med när man ska välja familj! Första familjen som jag pratade med verkligen ÄLSKADE jag, hade hon frågat om jag ville bli deras au pair så hade jag svarat ja utan att blinka. Men när jag pratade med min familj, som jag tillslut matchade med, så gillade jag dom inte alls faktiskt, haha, jag var så himla nervös, så jag uppfattade nog mamman som negativ fastän hon inte var det. Sen pratade jag med pappan över telefon, och jag tyckte om honom så himla mycket, vi pratade i nästan en timme om allt och ingenting, sen pratade jag med både mamman och pappan på skype, och då tyckte jag om dom hur mycket som helst. Och när jag fick mailet om jag ville bli deras au pair så kände jag bara en sån glädje inombords! Men jag tror ändå att jag undermedvetet kände att jag skulle trivas hos denna familj, för annars borde jag ju ha skickat ett mail och skrivit att jag inte var rätt au pair för dom efter första samtalet, men istället så skickade jag ett mail att jag ville prata igen. Så jag tror inte alltid att man känner direkt att det är rätt familj, ibland så måste det nog växa fram, om du förstår hur jag menar? :)

Svar: Låter vettigt faktiskt! Har dock tackat nej till de två första matchningarna nu och väntar på samtal från den tredje! Ska nog göra som du säger och prata med dom två gånger innan jag gör ett beslut! Är dock ganska säger på att jag gjorde rätt beslut att tacka nej, fick ingen bra känsla alls av hela situationen! :)
Madeleine

2013-12-23 @ 17:09:52
URL: http://aupairjossehannaa.blogg.se
Postat av: Johanna

Det tror jag att du gjorde, man ska lita på magkänslan! :) Lycka till med tredje matchningen! :) Kram

Svar: Tack! Kram :)
Madeleine

2013-12-23 @ 21:09:54
URL: http://aupairjossehannaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: