Intervjun

Idag har jag varit på intervjun! Åkte upp till Stockholm direkt efter jobbe. Mötte upp en tjej som själv varit au pair i USA i två år. Hon höll i intervjun som bestod av massa frågor som jag skulle försöka besvara. Jag fick dessutom läsa en kort text och sedan återberätta med egna ord(på engelska) vad en handlade om. Inga större konstigheter. dock var en del frågor väldigt konstiga.. Men gjorde mitt bästa med att besvara dom. Tjejen var hur trevlig som helst och delade med sig lite av sina egna erfarenheter som hon fått med sig de här två åren!
 
Nu väntar jag på att hälsokontrollen ska bli av. Den är inbokad nästa onsdag. En sådan här kontroll kostar en del, dock vet jag inte hur mycket än.. Men det visar sig! När jag ringde och bokade en tid bad jag att få träffa en läkare som kan engelska, tänkte att det kan ju va bra eftersom att papprena som ska fyllas i är på engelska. Men vi får väl se hur ett går! 
 
Annars händer det inte så mycket just nu. har uppfattat det som om det kommer en period med mycket väntande just nu. När allt är klart ska jag skicka in papperna, göra klart mitt au pair room (en sida där jag skriver om mig själv osv) sen ska de godkänna allt här i Sverige. Därefter skickas informationen till usa där allt ska godgkännas igen. Sen börjar matchningsprocessen! Can't wait!
 
Bjuder på lite bilder från förra helgens dykning! 


Kommentarer
Postat av: Mamma

Det går framåt! Ska bli så spännande att se vart du hamnar!!!

2013-11-14 @ 04:56:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: