Samtal 1 och 2

Okej, nu ska vi se om jag kan reda ut allt!
 
Match 1.
 
Mamma från Litauen, Pappa från Libanon.
2 barn, 6 och 8 år. En flicka och en pojke.
Bor precis utanför Seattle i Washing
 
Pratade endast med mamman och samtalet varade inte jättelänge. Min engelska verkade vara bättre än hennes vilket hon också sa.. en av anledningarna till att jag åker är ju för att jag vill utveckla mitt språk så det är ju lite tråkigt om det ska vara så. Hon berättade dessutom att de inte är en typisk amerikansk familj (vilket jag letar efter) utan de umgås väldigt mycket med människor från andra länder osv. Där de bor är det tydligen väldigt "internationellt". Hon verkade heller inte så varm och välkomnande när vi prata.. Satt och snurra på stolen, kollade runt i rummet istället för in i kameran mm. Så fick ingen bra kontakt! Kommer nog tacka nej imorgon
 
Match 2.
 
Mamma, pappa
2 pojkar, 8 och 10 år.
Newburyport, 45 min norr om Boston.
 
Väldigt trevlig mamma som var öppen och välkomnande. Fick även prata med pojkarna som verkade gulliga. ganska typiska för sin ålder, mycket energi osv. Pappan var tydlig och rak med sina åsikter och erfarenheter. Vet inte vad jag tycker om det.. Verkade svår på något sätt, men trevlig. De vill ha någon som är bra på att laga mat(opus) men va ärlig och sa som det var att jag inte var det. Men tror dom gillade mig ändå. 
De har ett extremt upptaget schema i veckorna, pojkarna har flera aktiviteter varje dag som ska hinnas med bland läxorna. De verkade också strikta med tv och andra spel, barnen fick bara kolla på tv och spela på helgerna som en belöning. De bodde bara några km från stränder där de surfar, seglar osv på sommarn, nice! 
Pappan jobbade hemifrån.
Dock var det något som gjorde att jag inte kände mig helt bekväm med dem.. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men det är väl en lite strikt känsla, jag vill ha mer avslappnd attityd tror jag.. Kännu inte 100, kommer nog tacka nej imorgon. Får ha is i magen! Snart kommer nog nästa matchning!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: